Fursecuri bicolore - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri bicolore

Fursecuri bicolore

Ingrediente:

  • 250 g unt;
  • 4 ouă;
  • 3 linguri cu zahăr pudra;
  • puţin bicarbonat  de  sodiu;
  • un praf de sare;
  • făină cat cuprinde;
  • 1 linguriţă de cacao.

Mod de preparare:

Se frămantă o cocă tare din făină, unt, 4 gălbenuşuri, sare si bicarbonat. Se întinde o foaie groasă, care se taie cu un păhărel de ţuică.

Albuşurile se bat cu zahărul pudră, iar jumătate din compoziţie se amestecă cu cacao.

Formele rotunde pe care le-am tăiat se ung cu un strat alb şi cu unul brun de albuş.

Se coc la foc potrivit.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu nuci Ingrediente: 4 ouă; 150 g unt sau margarina; 1 praf de copt; 4 linguri cu zahăr; făină cat […]
  • Fursecuri cu crema Ingrediente: 150 g zahăr; 125 g făină; 2 ½ linguri cu unt; 4 albuşuri de ouă; 150 g nuci […]
  • Fursecuri “Daria” Ingrediente: 500 g făină; 250 g margarina; 4-5 linguri cu zahăr pudră; 2 gălbenuşuri; 4-5  […]
  • Fursecuri cu caimac Ingrediente: 1 ceaşcă cu caimac de lapte; 1 ceaşcă cu zahăr pudră; 1 praf de copt dizolvat în […]
  • Fursecuri umplute Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 4 linguri cu zahăr; 2 gălbenuşuri; bicarbonat (un varf de […]

Comentarii: Fursecuri bicolore

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player