Fursecuri cu caimac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri cu caimac

Fursecuri cu caimac

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă cu caimac de lapte;
  • 1 ceaşcă cu zahăr pudră;
  • 1 praf de copt dizolvat în 3 linguriţe de rom;
  • făină cat cuprinde;
  • 1 albuş de ou.

Mod de preparare:

Se freacă zahărul cu caimacul, se adaugă praful de copt dizolvat în rom şi făină cat trebuie ca să rezulte un aluat vartos.

Se întinde o foaie potrivit de groasă, se taie în diferite forme, se ung cu albuş şi se presară cu zahăr şi migdale tăiate sau nuci.

Se coc în tava unsă.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu nuci Ingrediente: 4 ouă; 150 g unt sau margarina; 1 praf de copt; 4 linguri cu zahăr; făină cat […]
  • Fursecuri cu ulei Ingrediente: 2 ouă; 2 ceşcuţe cu zahăr; 2 ceşcuţe cu ulei; 4 ceşcuţe cu făină; 1 praf de […]
  • Fursecuri ieftine Ingrediente: 2 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu ulei; 1 linguriţă cu amoniac; 1 praf de […]
  • Fursecuri bicolore Ingrediente: 250 g unt; 4 ouă; 3 linguri cu zahăr pudra; puţin bicarbonat  de  […]
  • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]

Comentarii: Fursecuri cu caimac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player