Fursecuri cu crema - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri cu crema

Fursecuri cu crema

Ingrediente:

  • 150 g zahăr;
  • 125 g făină;
  • 2 ½ linguri cu unt;
  • 4 albuşuri de ouă;
  • 150 g nuci tăiate fin;
  • 1 lingură cu nescafe. 

Crema:

  • 6 linguri rase cu unt;
  • 2 linguri cu zahăr;
  • 2 linguri cu nuci tăiate;
  • 2 gălbenuşuri.

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de gălbenuşuri.

Se pun 2 albuşuri deoparte şi se bat pană devin o spumă tare. Celelalte două albuşuri se amestecă cu zahărul, făina, nucile, untul topit şi nescafe-ul, apoi se adaugă delicat albuşurile bătute spumă. Se unge o tavă cu unt, se presară cu făină şi se dispun mici grămezi din pasta preparată. Se coc la foc potrivit.

Crema. Se bate untul spumă, se freacă gălbenuşurile cu zahărul, apoi se toarnă peste unt, amestecand bine în acest timp. Se adaugă nucile, apoi se unesc fursecurile două cîte două cu ajutorul acestei creme
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu nuci Ingrediente: 4 ouă; 150 g unt sau margarina; 1 praf de copt; 4 linguri cu zahăr; făină cat […]
  • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]
  • Fursecuri cu serbet Ingrediente: 400 g unt; 600 g făină; 500 g zahăr pudră; 7 ouă; 6 albuşuri; 300 g gem; 250 g […]
  • Fursecuri cu lamaie Ingrediente: 200 g unt; 1 gălbenuş; 4 linguri cu zahăr; 1 lămaie; făină cat […]
  • Fursecuri bicolore Ingrediente: 250 g unt; 4 ouă; 3 linguri cu zahăr pudra; puţin bicarbonat  de  […]

Comentarii: Fursecuri cu crema

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player