Fursecuri cu dulceata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri cu dulceata

Fursecuri cu dulceata

Ingrediente:

  • 250 g făină;
  • 200 g unt;
  • 100 g zahăr pudră;
  • 100 g nuci, dulceaţă.

Mod de preparare:

Se face un aluat din făină, unt, zahăr şi nucile date prin maşină, se frămantă bine pe planşetă, se întinde o foaie potrivit de groasă, se taie rotocoale cu un păhărel şi se lipesc cîte două cu dulceaţă la mijloc.

Se coc la foc potrivit.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri “Daria” Ingrediente: 500 g făină; 250 g margarina; 4-5 linguri cu zahăr pudră; 2 gălbenuşuri; 4-5  […]
  • Fursecuri bicolore Ingrediente: 250 g unt; 4 ouă; 3 linguri cu zahăr pudra; puţin bicarbonat  de  […]
  • Fursecuri cu nuci Ingrediente: 4 ouă; 150 g unt sau margarina; 1 praf de copt; 4 linguri cu zahăr; făină cat […]
  • Fursecuri cu crema Ingrediente: 150 g zahăr; 125 g făină; 2 ½ linguri cu unt; 4 albuşuri de ouă; 150 g nuci […]
  • Fursecuri cu caimac Ingrediente: 1 ceaşcă cu caimac de lapte; 1 ceaşcă cu zahăr pudră; 1 praf de copt dizolvat în […]

Comentarii: Fursecuri cu dulceata

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player