Fursecuri cu gem de caise - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri cu gem de caise

Fursecuri cu gem de caise

Ingrediente:

  • 150 g făină;
  • 100 g unt;
  • 50 g zahăr;
  • 1 ou;
  • coajă de lamaie;
  • sare;
  • gem de caise;
  • zahăr pudră;
  • cireşe si vişine din dulceaţă.

Mod de preparare:

Se frămîntă totul pană devine o cocă.

Se dă aluatului forma unei mingi, apoi se lasă se odihnească la rece o jumatate de oră.

Se întinde apoi o foaie groasă de ½ cm. Se taie forme rotunde cu un pahar şi se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lipesc cate două cu gem de caise. Se pudrează cu zahăr vanilat, ornandu-se pe deasupra cu cate o boabă de dulceaţa.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu serbet Ingrediente: 400 g unt; 600 g făină; 500 g zahăr pudră; 7 ouă; 6 albuşuri; 300 g gem; 250 g […]
  • Fursecuri cu lamaie Ingrediente: 200 g unt; 1 gălbenuş; 4 linguri cu zahăr; 1 lămaie; făină cat […]
  • Fursecuri ieftine Ingrediente: 2 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu ulei; 1 linguriţă cu amoniac; 1 praf de […]
  • Fursecuri cu crema Ingrediente: 150 g zahăr; 125 g făină; 2 ½ linguri cu unt; 4 albuşuri de ouă; 150 g nuci […]
  • Fursecuri umplute Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 4 linguri cu zahăr; 2 gălbenuşuri; bicarbonat (un varf de […]

Comentarii: Fursecuri cu gem de caise

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player