Fursecuri cu serbet - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri cu serbet

Fursecuri cu serbet

Ingrediente:

  • 400 g unt;
  • 600 g făină;
  • 500 g zahăr pudră;
  • 7 ouă;
  • 6 albuşuri;
  • 300 g gem;
  • 250 g şerbet;

Mod de preparare:

Se freacă untul, se pune zahărul pudră, se freacă, se adaugă cele 7 ouă întregi şi albuşurile spumă.

Se amestecă toate, adăugandu-se făina, pană devin o pastă omogenă.

Se iau cu linguriţa, se aşază pe tavă în randuri cu distanţă între ele. Se coc la foc potrivit.

Se lipesc cate două cu gem şi se garnisesc cu şerbet.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]
  • Fursecuri umplute Ingrediente: 250 g unt sau margarina; 4 linguri cu zahăr; 2 gălbenuşuri; bicarbonat (un varf de […]
  • Fursecuri cu lamaie Ingrediente: 200 g unt; 1 gălbenuş; 4 linguri cu zahăr; 1 lămaie; făină cat […]
  • Fursecuri cu crema Ingrediente: 150 g zahăr; 125 g făină; 2 ½ linguri cu unt; 4 albuşuri de ouă; 150 g nuci […]
  • Fursecuri ieftine Ingrediente: 2 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu ulei; 1 linguriţă cu amoniac; 1 praf de […]

Comentarii: Fursecuri cu serbet

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player