Fursecuri cu unt - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri cu unt

Fursecuri cu unt

Ingrediente:

  • 250g unt;
  • 250g zahar;
  • 2 albusuri;
  • 350g faina;
  • putina sare;
  • vanilie;
  • zahar pudra.

Mod de preparare:
zaharul, untul topit si sarea se freaca bine, apoi se adauga, pe rand, cate un albus, continuand sa se amestece. In compozitie se incorporeaza faina si aluatul obtinut si se amesteca energic. Se lasa la rece timp de 30-40 de minute. Se intinde, apoi, o foaie mai grosuta si se taie in forme diferite: rotund (cu un pahar), patrat, romb. Se aseaza pe o tava care este tapetata cu hartie de copt si se coc la foc moderat. Imediat ce au fost scoae din cuptor, se pudreaza cu zahar vanilat. Aceste fursecuri devin ai fragede si mai gustoase abia dupa 2-3 zile.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]
  • Fursecuri cu ulei Ingrediente: 2 ouă; 2 ceşcuţe cu zahăr; 2 ceşcuţe cu ulei; 4 ceşcuţe cu făină; 1 praf de […]
  • Fursecuri cu serbet Ingrediente: 400 g unt; 600 g făină; 500 g zahăr pudră; 7 ouă; 6 albuşuri; 300 g gem; 250 g […]
  • Fursecuri “Daria” Ingrediente: 500 g făină; 250 g margarina; 4-5 linguri cu zahăr pudră; 2 gălbenuşuri; 4-5  […]
  • Fursecuri cu nuci Ingrediente: 4 ouă; 150 g unt sau margarina; 1 praf de copt; 4 linguri cu zahăr; făină cat […]

Comentarii: Fursecuri cu unt

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player