Fursecuri de Craciun - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri de Craciun

Fursecuri de Craciun

Ingrediente:

500 g miere de albine
1000 g zahar
1750 g faina
500 g nuci macinate
8 oua
1 praf de copt,
sare
scortisoara

    Mod de preparare:

    Se topeste mierea cu zaharul pe foc moale, se adauga nucile macinate si scortisoara. Dupa ce se raceste putin se adauga ouale si faina cu praful de copt si sarea. Se framinta bine si se intinde o foaie groasa de 1 cm. Se taie cu forme ce craciun.
    Se ung cu albus batut spuma.

     

    Pofta buna !

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Fursecuri bavareze Ingrediente: 250 g făină; 75 g zahăr; 2 pachete cu zahăr vanilat; 1 ou; 125 g margarina; zahăr […]
    • Fursecuri cu lamaie Ingrediente: 200 g unt; 1 gălbenuş; 4 linguri cu zahăr; 1 lămaie; făină cat […]
    • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]
    • Fursecuri cu unt Ingrediente: 250g unt; 250g zahar; 2 albusuri; 350g faina; putina sare; vanilie; zahar […]
    • Fursecuri cu ulei Ingrediente: 2 ouă; 2 ceşcuţe cu zahăr; 2 ceşcuţe cu ulei; 4 ceşcuţe cu făină; 1 praf de […]

    1 Comment

    1. guidegirl says:

      Foarte bune mi-au iesit. Recomand reteta.

    Comentarii: Fursecuri de Craciun

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player