Fursecuri umplute - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Fursecuri » Fursecuri umplute

Fursecuri umplute

Ingrediente:

  • 250 g unt sau margarina;
  • 4 linguri cu zahăr;
  • 2 gălbenuşuri;
  • bicarbonat (un varf de cuţit);
  • 2 linguri cu apă;
  • 500 g făină;
  • sare;
  • gem;
  • 300 g zahăr pudră.

Mod de preparare:

Untul se freacă cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, puţină sare, bicarbonat, apa şi făina.

Se frămîntă, se întinde o foaie subţire şi se taie cu un pahar de lichior.

Cele 2 albuşuri se bat cu 300 g zahăr pudră şi cu aceasta spumă se ung formele mici, rotunde de cocă.

Se dau la cuptorul încins, dar mic. Se coc puţin. Se scot se ung cu gem pe dosul lor şi se lipesc cate două.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Fursecuri “Daria” Ingrediente: 500 g făină; 250 g margarina; 4-5 linguri cu zahăr pudră; 2 gălbenuşuri; 4-5  […]
  • Fursecuri ieftine Ingrediente: 2 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu ulei; 1 linguriţă cu amoniac; 1 praf de […]
  • Fursecuri cu serbet Ingrediente: 400 g unt; 600 g făină; 500 g zahăr pudră; 7 ouă; 6 albuşuri; 300 g gem; 250 g […]
  • Fursecuri cu gem de caise Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr; 1 ou; coajă de lamaie; sare; gem de […]
  • Fursecuri cu crema Ingrediente: 150 g zahăr; 125 g făină; 2 ½ linguri cu unt; 4 albuşuri de ouă; 150 g nuci […]

Comentarii: Fursecuri umplute

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player