Galuste de ficat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Galuste de ficat

Galuste de ficat

Ingrediente:

  • 200 g ficat;
  • 50 g unt;
  • 2 oua;
  • un g piper;
  • un catel de usturoi;
  • cateva fire de verdeata;
  • 1-2 linguri pesmet sau gris;

Mod de preparare:

Se freaca untul spuma, se adauga ficatul trecut prin masina de tocat, piper, verdeata tocata foarte marunt si pesmetul. Din compozitie se pun la fiert galueste formate cu o lingurita in apa clocotita cu sare. Se fierb acoperit 30-40 de minute. Galuestele crude trebuie sa aiba marimea unei alune.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Galuste din faina cu unt Ingrediente: 30 g unt; 2 ouă; 50 g faină; câteva fire pătrunjel […]
  • Galuste pentru papricas Ingrediente: 50 g unt; 2 ouă; 60 g faină; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se freacă untul […]
  • Galuste de ficat pentru supa Ingrediente: 150 g ficat; 1 lingura untura; patrunjel verde; 100 g miez de franzela inmuiat in […]
  • Galuste de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 1 lingura de unt 2 linguri de […]
  • Aspic fara gelatina Ingrediente: un kg oase de viţel; 600 g şorici; 2-3 albuşuri; 50 g morcovi; 50 g […]

Comentarii: Galuste de ficat

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player