Gasca cu caise - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Gasca cu caise

Gasca cu caise

Ingrediente

  • 1 kg carne de gasca
  • 750 g caise uscate
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita de faina
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de gasca rumenite sa tin sa se fragezeasca pe foc,cu cateva linguri de apa. Se da un praf de faina si sare. Caisele se spala in mai multe apa si se tin o ora in apa calduta. Dupa ce se scurg,se pun peste gasca, cu un sos de zahar ars facut din doua linguri de zahar si 1/2 pahar apa. Se lasa la fiert o ora, inabusit.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gasca pe varza  Ingrediente: Jumătate dintr-o gâscă; 1 varză frumoasă; 1 lingură untură; 2 ceşti zeamă […]
  • Prajitura cu caise Ingrediente: 200 g unt sau margarina; 6 linguri cu zahăr pudră; 1 ou întreg; 1 […]
  • Caise cu Rom Ingrediente: 500 g caise; 400 g zahăr; o lămâie; 1/4 l rom; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Iahnie de LIN Igrediente: 1.500 kg lin 100g ulei 1 lingura de faina 4 cepe mijlocii 2 linguri de […]
  • Pilaf din carne de porc Ingrediente: 600 g carne de porc; 1 lingura untura; 1 ceapa; sare; piper; 1 lingura bulion de […]

Comentarii: Gasca cu caise

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player