Gazpacho - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Gazpacho

Gazpacho

Ingrediente:

  • 500 g roşii;
  • 2 cepe roşii;
  • 2 ardei graşi;
  • 2 castraveciori;
  • 2 căţei de usturoi;
  • 2 linguri zeamă de lămâie;
  • 2 linguri de oţet de mere;
  • 2 pahare apă minerală;
  • busuioc;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Roşiile se imersează în apă clocotită, se curată de pieliţe şi se pasează sau se pun în cuva robotului, unde mixează, apoi se pun într-un vas.

Cepele, usturoiul, ardeii şi castraveţii se curată, se spală, se taie în cuburi şi se pun cuva robotului.

Peste legume se adăugă zeama de lămâie, oţetul de mere, apă minerală, sarea şi piperul. Totul se mixează până se mărunţesc complet.

Produsul obţinut se toarnă în vasul cu roşiile pasate, se amestecă pentru omogenizare, se gustă şi se potriveşte cu sare şi piper.

La servire, în farfuria cu supă se adăugă busuioc verde tocat mărunt.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de Ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci; o ceapă; 2 căţei de usturoi; 2 cartofi; un morcov; un […]
  • Supa-crema de spanac Ingrediente: un kg spanac; o ceapă; 4 căţei de usturoi; 200 g ciuperci; 2 linguri de ulei; o […]
  • Supa de orez Ingrediente: 150 g orez; 80 g unt; 100 g smântână; 2 gălbenuşuri; o […]
  • Supa-crema de legume   Ingrediente: 400 g morcovi; 100 g păstârnac; 400 g cartofi; 2 cepe; o ţelina […]
  • Supa gulas Ingrediente: 600 g carne de vacă; 300 g ceapă; 50 g unt; 600 g cartofi; 2 ouă; 250 g […]

Comentarii: Gazpacho

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player