Gelatina de Ciocolata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Gelatina de Ciocolata

Gelatina de Ciocolata

Ingrediente:
  • 1/2 l lapte;
  • 300 g zahăr vanilat;
  • 100 g cacao;
  • 8 foi de gelatină;
 
Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert împreună cu zahărul vanilat şi cacaua timp de 20 de minute, amestecându-se fără întrerupere până se îngroaşă. Se spală foile de gelatina în apă rece şi se topesc în puţină apă călduţă, apoi se toarnă în prima compoziţiei amestecând bine toată cremă.
 
Se strecoară prin sită şi se pune la frigider în formă de savarină sau în cupe mici.
 
Se serveşte cu fursecuri sau frişcă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gelatina de Zmeura Ingrediente: 300 g zmeură; 2 lămâi; 100 g zahăr; 10 foi de gelatină; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Gelatina de Portocale Ingrediente: 125 g zahăr; 2 portocale; 300 g vin alb; 10 foi de gelatină; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Gelatina de purcel Ingrediente: purcel; carne de […]
  • Crema de caise Ingrediente: 250 g caise; 200 g zahăr; 5-6 foi de gelatină; 300 g frişcă; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]

Comentarii: Gelatina de Ciocolata

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player