Gelatina de Portocale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Gelatina de Portocale

Gelatina de Portocale

Ingrediente:

  • 125 g zahăr;
  • 2 portocale;
  • 300 g vin alb;
  • 10 foi de gelatină;

Mod de preparare:

Se fierbe zahărul cu zeamă de la portocale, se adaugă vinul şi se fierbe o jumătate de oră, apoi se dau câteva  cu gelatină.

Se pune la frigider în cupe.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gelatina de Ciocolata Ingrediente: 1/2 l lapte; 300 g zahăr vanilat; 100 g cacao; 8 foi de […]
  • Gelatina de Zmeura Ingrediente: 300 g zmeură; 2 lămâi; 100 g zahăr; 10 foi de gelatină; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Gelatina de purcel Ingrediente: purcel; carne de […]
  • Jeleu de portocale Ingrediente: 1|2L vin alb 250 g zahar zeama si coaja de la 2 portocale mijlocii 8 foi de […]
  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]

Comentarii: Gelatina de Portocale

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player