Gelatina de Zmeura - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Gelatina de Zmeura

Gelatina de Zmeura

Ingrediente:

  • 300 g zmeură;
  • 2 lămâi;
  • 100 g zahăr;
  • 10 foi de gelatină;

Mod de preparare:

Se stoarce zmeură printr-un tifon, se adaugă zeamă de la cele 2 lămâi şi se fierb împreună cu zahărul, până se topeşte.

Se mai dă un clocot împreună cu gelatină, se toarnă în formă dorită şi se dă la rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gelatina de Ciocolata Ingrediente: 1/2 l lapte; 300 g zahăr vanilat; 100 g cacao; 8 foi de […]
  • Gelatina de Portocale Ingrediente: 125 g zahăr; 2 portocale; 300 g vin alb; 10 foi de gelatină; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Gelatina de purcel Ingrediente: purcel; carne de […]
  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]
  • Bile cu rom Ingrediente: 100 g alune răzuite; 120 g nucă de cocos(fulgi); 100 g unt sau margarina; 100 g […]

Comentarii: Gelatina de Zmeura

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player