Ingrediente:
- 600 g carne;
- 1 ceapa;
- 1 bucata vinata;
- 200 g mazare boabe;
- 1 morcov;
- 1 patrunjel;
- 1/2 felina;
- 200 g fasole verde;
- 1 dovlecel;
- 2-3 cartofi mari;
- 1/4 varza;
- conopida;
- 500 g rosii;
- 2-3 linguri ulei;
- frunze de marar;
- patrunjel si telina;
- 1-2 ardei grasi;
- 1 gogosar;
- sare.
Mod de preparare:
Carnea taiata in bucati se inabusa impreuna cu ceapa in ulei. Zarzavatul spalat si curatit se taie in cuburi si se inabusa in restul de ulei amestecand usor ca sa nu se sfarame. Cand atat carnea cat si zarzavatul sunt fierte mai mult decat pe jumatate, se amesteca usor. Se adauga rosiile, verdeata si sarea necesara. Se pun in cratita. Se da la cuptor la foc potrivit sa scada.