Ghiveci cu carne - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Ghiveci cu carne

Ghiveci cu carne

Ingrediente:

  • 600 g carne;
  • 1 ceapa;
  • 1 bucata vinata;
  • 200 g mazare boabe;
  • 1 morcov;
  • 1 patrunjel;
  • 1/2 felina;
  • 200 g fasole verde;
  • 1 dovlecel;
  • 2-3 cartofi mari;
  • 1/4 varza;
  • conopida;
  • 500 g rosii;
  • 2-3 linguri ulei;
  • frunze de marar;
  • patrunjel si telina;
  • 1-2 ardei grasi;
  • 1 gogosar;
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucati se inabusa impreuna cu ceapa in ulei. Zarzavatul spalat si curatit se taie in cuburi si se inabusa in restul de ulei amestecand usor ca sa nu se sfarame. Cand atat carnea cat si zarzavatul sunt fierte mai mult decat pe jumatate, se amesteca usor. Se adauga rosiile, verdeata si sarea necesara. Se pun in cratita. Se da la cuptor la foc potrivit sa scada.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gaina rasol Ingrediente: 1 gaina de 1kg 4L apa zarzavat de supa sare [ad#ad-1] Mod de preparare: Se alege […]
  • Alivenci Moldovenesti Ingrediente: 1l lapte, 300g malai grisat, 1/2kg branza de vaci, 1/4l smantana, 100 gr unt, […]
  • Rinichi prajiti Ingrediente 2 rinichi de vitel 1 lingura de untura sare 12 feliute de paine 1 lingura de […]
  • Miel cu praz si masline Ingrediente: 2 kg carne de miel; 2 linguri untura; 4-5 fire de praz; 1 lingura de faina; 2 […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]

Comentarii: Ghiveci cu carne

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player