Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Glazura de zahar ars
Glazura de zahar ars
Marian |
July 28, 2011 |
|
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se arde zahărul într-o cratiţa şi în momentul în care a căpătat o culoarea brună-aurie, se toarnă dintr-o mişcare pe toată suprafaţa tortului iar cu ajutorul unui cuţit cu lama înfierbântată se înseamnă porţiile pentru a se putea tăia la momentul oportun.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Glazura de zahar ars Ingredinete:
50g zahar
2 linguri de apa
100g glazura de zahar
[ad#ad-1]
Mod de preparare:
Se […]
- Glazura de ROM Ingrediente
150g glazura de zahar
2 linguri de rom
[ad#ad-1]
Mod de preparare
Facem o glazura […]
- Glazura pe baza de alcool
Ingrediente:
125 g zahăr pudră;
1/2 dl apă;
un păhărel cu rom sau […]
- Glazura de ciocolata Ingrediente:
100 g cacao;
1/4 l apă caldă ;
100 g zahăr pudră;
[ad#ad-1]
Mod de preparare:
Se […]
- Glazura de ciocolata cu unt Ingrediente:
100 g cacao;
150 g zahăr;
1 dl lapte;
unt cât cuprinde;
[ad#ad-1]
Mod de […]