Gogosele de cartofi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Gogosele de cartofi

Gogosele de cartofi

Ingrediente:

  • 800 g cartofi;
  • 150 g făină;
  • 3 ouă;
  • 100 g caşcaval;
  • 200 g ulei pentru prăjit;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi de coajă, se taie în patru şi se fierb cu sare la foc iute. După ce au fiert, se scurg de apă, se lasă la gura cuptorului să se zvânte bine 10-15 minute, se lasă să se răcească şi se trec prin maşină de tocat. Se adaugă făină, ouăle mici gogoşelele ca nişte perişoare care se dau prin făină şi se prăjesc pe rând în ulei încins.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Piure de praz Ingrediente: 800 g praz; 150 g orez; 60 g untură; 200 g roşii; sare; piper; [ad#ad-1] Mod […]
  • Chiftele de varza dulce Ingrediente: 1,5 kg varză; 150 g franzelă; 2 ouă; 100 g făină; 100 g ceapă; 150 g […]
  • Cartofi cips Ingrediente: cartofi; ulei; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Cartofii curăţaţi, se taie felii […]
  • Crema de sparanghel Ingrediente: un kg de sparanghel; 80 g unt; 100 g ceapă; 100 g faină; 100 g […]
  • Urzici batute cu mujdei si mamaliguta Ingrediente: 1 kg urzici tinere si proaspete; 2 linguri ulei; 1 lingura faina; sare; mujdei de […]

Comentarii: Gogosele de cartofi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player