Gogosi cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Gogosi cu branza

Gogosi cu branza

Ingrediente:

  • 200 g svaiter;
  • 3 albusuri de ou;
  • 100 g unt;
  • 300 g ulei.

Mod de preparare:

Branza se rade pe cea mai fina razatoare. Albusurile de ou se bat spuma foarte tare.  Se  adauga  pe rand la branza rasa si se amesteca usor cu o lingura de lemn.

Din compozitia facuta cu ajutorul palmelor se formeaza gogosele de marimea unei nuci. Se coc in  amestecul de unt cu ulei incins bine.

Rumenite usor se scot cu paleta pe o farfurie tapetata cu hartie alba. De aici, cand toate sunt coapte, se asaza pe farfuria incalzita si se servesc imediat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gogosi de cartofi si aluat pripit Ingrediente 300g cartofi 1 lingura de unt 1 ou Pentru aluat 1/2 pahar de apa 50 g […]
  • Gogosi cu scortisoara Ingrediente: 500 g de faina; 250 ml de lapte; 50 g de zahar; 100 g de unt; sare; 2 oua; 30 g […]
  • Gogosi de ciocolata Ingrediente: 120 g zahăr; 1 praf de vanilie; 100  g cacao; 2 albuşuri; coaja rasă de la o […]
  • Gogosi cu iaurt Ingrediente: 1 borcan de iaurt; faina cat cuprinde; 1 ou; zahar […]
  • Rosii umplute Ingrediene 12 rosii frumoase 400 g carne de vitel 50 g slanina fiarta 3 linguri de pesemet 1 […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Gogosi cu branza http://www.la-cratita.ro/gogosi-cu-branza/ […]

Comentarii: Gogosi cu branza

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player