Gogosi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Gogosi

Gogosi

Ingrediente:

270 ml lapte caldut

esenta de vanilie

600 gr faina
vanilina pura (daca mai doriti)
coaja rasa de la o lamaie
3-4 linguri de zahar
3 lingurite de drojdie uscata

    Mod de preparare:

    Se programeaza masina la programul de aluat. Dupe ce a dospit se scoate aluatul afara, se intinde cu sucitorul, si cu ajutorul unul pahar, fainat din cand in cand, se taie rondele.
    Se pun pe o tava unsa si se acopera cu un servet, se lasa la dospit jumate de ora. Se pune ulei intr-o tigaie, se infierbanta si se coc gogosii la foc mic.

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Gogosi de cartofi si aluat pripit Ingrediente: 300g cartofi 1 lingura de unt 1 ou pentru aluat 1\2 pahar de apa 50g […]
    • Gogosi dospite Ingrediente: 500 g făină; 1 ceaşcă îapte; 1 lingură unt; 2 ouă; drojdie cât o […]
    • Gogosi de ciocolata Ingrediente: 120 g zahăr; 1 praf de vanilie; 100  g cacao; 2 albuşuri; coaja rasă de la o […]
    • Gogosi cu scortisoara Ingrediente: 500 g de faina; 250 ml de lapte; 50 g de zahar; 100 g de unt; sare; 2 oua; 30 g […]
    • Gogosi nedospite Ingrediente: 1 pahar cu lapte batut; 1 pahar cu zahar; 1 pahar cu ulei; 1 lingurita de […]

    Comentarii: Gogosi

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player