Ingrediente:
- 2 homari;
- o punga de spaghete;
- o cana de vin alb;
- 3 catei de usturoi;
- rosii cherry:
- sare;
- piper;
- patrunjel;
Mod de preparare:
Se infierbanta 4 litri de apa intr-o oala mare. Cand apa fierbe se pun homarii si se lasa 5 minute la fiert. Se scot din apa, se taie in doua, in lung, se curata, se sparge cu ciocanul clestii, se incinge uleiul in tigaie si se pun la prajit. Se prajesc pe ambele parti, se pune vinul, usturoiul, sarea, piperul si rosiile.
Separat se fierb spaghetele cu putin ulei si delicat.
Se scot spaghetele, se aseaza pe farfurie si din tigaie se pune pe deasupra homarul prajit cu tot cu sos si rosii.
Se pune pe deasupra patrunjel tocat si se serveste.
Cantitate suficienta pentru patru portii.
Pofta buna.