Homar cu spaghete - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Homar cu spaghete

Homar cu spaghete

Ingrediente:

  • 2 homari;
  • o punga de spaghete;
  • o cana de vin alb;
  • 3 catei de usturoi;
  • rosii cherry:
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;

Mod de preparare:

Se infierbanta 4 litri de apa intr-o oala mare. Cand apa fierbe se pun homarii si se lasa 5 minute la fiert. Se scot din apa, se taie in doua, in lung, se curata, se sparge cu ciocanul clestii, se incinge uleiul in tigaie si se pun la prajit. Se prajesc pe ambele parti, se pune vinul, usturoiul, sarea, piperul si rosiile.

Separat se fierb spaghetele cu putin ulei si delicat.

Se scot spaghetele, se aseaza pe farfurie si din tigaie se pune pe deasupra homarul prajit cu tot cu sos si rosii.

Se pune pe deasupra patrunjel tocat si se serveste.

Cantitate suficienta pentru patru portii.

Pofta buna.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Somn rasol Ingrediente: 1 somn de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 […]
  • Scrumbii rasol Ingrediente: 1 scrumbii de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza […]
  • Crap rasol Ingrediente: 1 crap de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza de […]
  • Somon cu brocoli in vin rosu Ingrediente: 800 g file de somon; 500 ml vin roşu; 500 g brocoli; 300 g conopidă; 100 g […]
  • Lin rasol Ingrediente: 1 lin de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza de […]

Comentarii: Homar cu spaghete

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player