Iahnie de LIN - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Iahnie de LIN

Iahnie de LIN

Igrediente:

  • 1.500 kg lin
  • 100g ulei
  • 1 lingura de faina
  • 4 cepe mijlocii
  • 2 linguri de bulion
  • sare

Mod de preparare:

Se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate sira spinarii. Se spala in mai multe ape si se tin o ora cu sare. Se da prin faina si se prajeste in ulei. Separat, tot in ulei se prajeste ceapa taiata felii subtiri; peste care se toarna bulion subtiat cu o ceasca de apa. Se asaza pestele in cratita impreuna cu sosul de ceapa. Se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Se potriveste de sare. Se serveste dupa ce s-a mai racorit.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Mancare de lin Ingrediente: 1,500kg lin 100g unt topit 1 lingura de faina 100g ciuperci 1 […]
  • Iahnie de fasole uscata Ingrediente: 400 g fasole uscată; 200 g ceapă; 100 g ulei; 50 g bulion; o foaie dafin; 5-6 […]
  • Iahnie de cartofi Ingrediente: 800 g cartofi; 2 linguri ulei; 1-2 cepe mari; 1 lingurita boia; 1-2 linguri bulion […]
  • Iahnie de cartofi Ingrediente: 1,2 kg cartofi; 300 g ceapă; 100 g grăsime; ulei; câteva boabe de piper; o […]
  • Iahnie de ciuperci Ingrediente: 800 g ciuperci; 300 g ceapă; 150 g ulei; 50 g făină; o legătură […]

Comentarii: Iahnie de LIN

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player