Ingrediente:
- 1 iepure de 1,200 gr taiat;
- 2 linguri de ulei;
- 4 rosii curatate (de coaja);
- 1 ceapa taiata "filete";
- 4 linguri de coniac;
- 2 linguri de mustar;
- patrunjel;
- 2 catei de usturoi (pisati);
- piper;
- sare;
- cimbru;
- foi de dafin.
Mod de preparare:
Se incalzeste uleiul intr-o oala, se adauga ceapa si se lasa la prajit, putin. Mai apoi adaugam peste iepurele nostru uleuiul si ceapa prajita (ulei se pune cu simt), iar apoi il punem intr-o tava. Adaugam sarea, piperul si tomatele peste el. De asemenea punem si vinul, cimbru, foile de dafin si usturoiul. Pana cuptorul isi face treaba, amestecam intr-un castron coniacul cu mustarul. In momentul in care devine fraged, adaugam peste iepure compozitia obtinuta dintre coniac si mustar. Cand este gata, adaugam si patrunjelul. Pofta buna!