Iepure aztec (la cuptor) - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Iepure aztec (la cuptor)

Iepure aztec (la cuptor)

Ingrediente:

  • 1 iepure de 1,200 gr taiat;
  • 2 linguri de ulei;
  • 4 rosii curatate (de coaja);
  • 1 ceapa taiata "filete";
  • 4 linguri de coniac;
  • 2 linguri de mustar;
  • patrunjel;
  • 2 catei de usturoi (pisati);
  • piper;
  • sare;
  • cimbru;
  • foi de dafin.

 

Mod de preparare:

Se incalzeste uleiul intr-o oala, se adauga ceapa si se lasa la prajit, putin. Mai apoi adaugam peste iepurele nostru uleuiul si ceapa prajita (ulei se pune cu simt), iar apoi il punem intr-o tava. Adaugam sarea, piperul si tomatele peste el. De asemenea punem si vinul, cimbru, foile de dafin si usturoiul. Pana cuptorul isi face treaba, amestecam intr-un castron coniacul cu mustarul. In momentul in care devine fraged, adaugam peste iepure compozitia obtinuta dintre coniac si mustar. Cand este gata, adaugam si patrunjelul. Pofta buna!
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Iepure la cuptor cu ceapa Ingrediente:   1 iepure tocat; 1 ceapa; 4 - 5 catei de usturoi; ulei; sare; vin […]
  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Muschi de vaca la tava Ingrediente: 1,200 kg muschi de vaca; 2 linguri untura; 100 g slanina afumata; 1 morcov; 1 […]
  • Ficat de caprioara Ingrediente 6 felii de ficat 1 lingura de unt 2 lingurite de ulei 1 lingura de […]
  • Friptura de vaca inabusita Ingrediente: 600 g carne de vaca; 1 morcov; 1 patrunjel; 1 ceapa; 1/2 bucata de telina; 4-6 […]

Comentarii: Iepure aztec (la cuptor)

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player