Inele cu cirese - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inele cu cirese

Inele cu cirese

Ingrediente:

  • ¼ l apă;
  • 3  linguri cu ulei;
  • sare;
  • 150 g făină;
  • 4-5 ouă.

Crema:

  • ½ l frişca;
  • 250 g cireşe uscate.

Mod de preparare:

Se fierb apa, uleiul şi sarea, se toarnă făina cernută, se freacă pană ce pasta se desprinde de pe vas şi formează un bulgăre.

Se retrage de pe foc şi se adaugă ouăle. Pe o tavă unsă şi  pudrată cu făină se aşază pasta în formă de inele.

Se coc 30 de minute la foc mijlociu (cuptor preîncălzit).

Se taie inelele în două în sens orizontal, se ung cu frişca amestecată cu cireşele. 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inele cu nuci Ingrediente: 125 g unt; 2 linguri cu zahăr pudră; 1 linguriţă cu zeamă de lămaie; 2 ouă; 150 g […]
  • Budinca rapida Ingrediente: 4 linguri cu făină; 2 ouă; unt; 4 linguriţe zahăr; 1 ceaşcă cu lapte […]
  • Ecler cu cafea Ingrediente: Aluatul: 1/4 l apă; 75 g unt; 1/2 linguriţă cu sare; 1 lingură cu zahăr; 150 g […]
  • Lebede cu frisca Ingrediente: 2 1/2 dl apă; 100 g unt; 1 linguriţă de zahăr; un praf de sare; 125 g făină; 4 […]
  • Crema Napolitana   Ingrediente: 250 g fragi; 250 g zmeura; 100 ml apa; 250 g zahar; o foaie de […]

Comentarii: Inele cu cirese

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player