Inghetata de cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Inghetata » Inghetata de cafea

Inghetata de cafea

Ingrediente:

  • 4 albuşuri de ou;
  • 200 g frişcă;
  • 150 g zahăr;
  •  2 linguriţe de nescafe;

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă, se adaugă zahărul foarte delicat apoi frişcă se incorporează şi se parfumează cu nescafeul. Se varsă în tăviţele frigiderului şi se lasă să îngheţe.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata de zahar ars Ingrediente: 4 oua; 120 g zahar pudra; 1 varf de cufit faina; 1 praf vanilat; 1 l lapte […]
  • Inghetata moca cu biscuiti Ingrediente: îngheţată de cafea; 8-10 biscuiţi; 1/2 pahar de cafea foarte […]
  • Inghetata de cacao II Ingrediente: 300 g zahăr; 2 gălbenuşuri; o lingură de cacao;  o lingură de faină; 3 pahare […]
  • Inghetata de cacao Ingrediente: o ceşcuţă cu lapte; o lingură de cacao; 4 linguri de zahăr; 2 ouă; 300 g […]
  • Inghetata de Ciocolata   Ingrediente: 3 pahare cu lapte  fiert; 25 g cacao; 6 linguriţe de zahăr pudră; 3 […]

Comentarii: Inghetata de cafea

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player