Inghetata de Caise II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata de Caise II

Inghetata de Caise II

Ingrediente:

  • 1/2 kg de zahăr;
  • 300 g caise decojite şi strivite;
  • zeamă de la 2 lămâi;
  • 60 ml de apă;

Mod de preparare:

Se face un sirop gros din zahăr şi apă. Când s-a răcit, se adaugă fructele şi zeamă de lămâie. Se fierbe până se îngroaşă. Se dă la frigider.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata de caise Ingrediente: 1 kg caise foarte bine coapte; 3 galbenusuri de ou; 350 g zahar tos; 150 g lapte […]
  • Inghetata de Capsune II Ingrediente: 1/2 kg căpşune; 250 g zahăr pudră; 3 ouă; 3 linguri de lapte praf; [ad#ad-1] Mod […]
  • Inghetata de portocale Ingrediente: 1/4 litru de suc de portocale; 1/2 kg de zahăr pudră; zeamă de la 3 lămâi; 20 […]
  • Inghetata Parfe Ingrediente: un pahar cu zahăr tos; un pahar cu apă; o lingură de faină; vanilie; 2 ouă; 3 […]
  • Inghetata de Mere   Ingrediente: 600 g piure de mere; 300 g zahăr; 2 lămâi;  o linguriţă de […]

Comentarii: Inghetata de Caise II

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player