Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata de Caise II
Inghetata de Caise II
Marian |
July 12, 2011 |
|
Ingrediente:
- 1/2 kg de zahăr;
- 300 g caise decojite şi strivite;
- zeamă de la 2 lămâi;
- 60 ml de apă;
Mod de preparare:
Se face un sirop gros din zahăr şi apă. Când s-a răcit, se adaugă fructele şi zeamă de lămâie. Se fierbe până se îngroaşă. Se dă la frigider.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Inghetata de caise Ingrediente:
1 kg caise foarte bine coapte;
3 galbenusuri de ou;
350 g zahar tos;
150 g lapte […]
- Inghetata de Capsune II Ingrediente:
1/2 kg căpşune;
250 g zahăr pudră;
3 ouă;
3 linguri de lapte praf;
[ad#ad-1]
Mod […]
- Inghetata de portocale Ingrediente:
1/4 litru de suc de portocale;
1/2 kg de zahăr pudră;
zeamă de la 3 lămâi;
20 […]
- Inghetata Parfe Ingrediente:
un pahar cu zahăr tos;
un pahar cu apă;
o lingură de faină;
vanilie;
2 ouă;
3 […]
- Inghetata de Mere
Ingrediente:
600 g piure de mere;
300 g zahăr;
2 lămâi;
o linguriţă de […]