Inghetata de Capsune II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata de Capsune II

Inghetata de Capsune II

Ingrediente:

  • 1/2 kg căpşune;
  • 250 g zahăr pudră;
  • 3 ouă;
  • 3 linguri de lapte praf;

Mod de preparare:

Fructele,zahărul şi albuşurile spumă se bat bine, se desface laptele cu puţină apă, apoi se adaugă gălbenuşurile.

Se amestecă totul şi dă la frigider.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata de Caise II Ingrediente: 1/2 kg de zahăr; 300 g caise decojite şi strivite; zeamă de la 2 lămâi; 60 ml […]
  • Inghetata Parfe Ingrediente: un pahar cu zahăr tos; un pahar cu apă; o lingură de faină; vanilie; 2 ouă; 3 […]
  • Inghetata de vanilie II   Ingrediente: 150 g zahăr vanilat; 5 gălbenuşuri de ou; 500 g frişcă; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Inghetata cu Zeamil Ingrediente: un l lapte; 1/2 baton de vanilie; 175 g zahăr; 30 g zeamil; 3 […]
  • Inghetata de Piersici Ingrediente: 250 g piure de piersici; 200 g zahăr; 1/2 lămâi(zeamă); 250 g […]

Comentarii: Inghetata de Capsune II

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player