Inghetata de capsune - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata de capsune

Inghetata de capsune

Ingrediente:

  • un kg de căpşune;
  • 350 g zahăr;
  • 1/2 kg frişcă;

Mod de preparare:

Se trec prin sită căpşunile şi se fierb cu zahărul. Când s-au răcit, se amestecă cu frişcă şi dau la frigider.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata cu Zeamil Ingrediente: un l lapte; 1/2 baton de vanilie; 175 g zahăr; 30 g zeamil; 3 […]
  • Inghetata de Capsune II Ingrediente: 1/2 kg căpşune; 250 g zahăr pudră; 3 ouă; 3 linguri de lapte praf; [ad#ad-1] Mod […]
  • Inghetata de portocale Ingrediente: 1/4 litru de suc de portocale; 1/2 kg de zahăr pudră; zeamă de la 3 lămâi; 20 […]
  • Inghetata de Caise II Ingrediente: 1/2 kg de zahăr; 300 g caise decojite şi strivite; zeamă de la 2 lămâi; 60 ml […]
  • Inghetata de Mere   Ingrediente: 600 g piure de mere; 300 g zahăr; 2 lămâi;  o linguriţă de […]

Comentarii: Inghetata de capsune

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player