Inghetata de Piersici - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata de Piersici

Inghetata de Piersici

Ingrediente:

  • 250 g piure de piersici;
  • 200 g zahăr;
  • 1/2 lămâi(zeamă);
  • 250 g frişcă;

Mod de preparare:

Se fierbe zahărul cu un pahar de apă şi se lasă să se răcească.

Piersicile se cojesc şi se zdrobesc bone până obţinem un piure. Se amestecă cu zeamă de lămâie şi siropul răcit. Se toarnă în tăviţe şi se dă la congelator.

După 30 de minute se amestecă cu o linguriţă iar după alte 30 de minute se incorporează şi frişca şi se ţine în congelator până la ora desertului.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata Parfe Ingrediente: un pahar cu zahăr tos; un pahar cu apă; o lingură de faină; vanilie; 2 ouă; 3 […]
  • Inghetata cu Zeamil Ingrediente: un l lapte; 1/2 baton de vanilie; 175 g zahăr; 30 g zeamil; 3 […]
  • Inghetata de Capsune II Ingrediente: 1/2 kg căpşune; 250 g zahăr pudră; 3 ouă; 3 linguri de lapte praf; [ad#ad-1] Mod […]
  • Inghetata de Caise II Ingrediente: 1/2 kg de zahăr; 300 g caise decojite şi strivite; zeamă de la 2 lămâi; 60 ml […]
  • Inghetata de portocale Ingrediente: 1/4 litru de suc de portocale; 1/2 kg de zahăr pudră; zeamă de la 3 lămâi; 20 […]

Comentarii: Inghetata de Piersici

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player