Inghetata de portocale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata de portocale

Inghetata de portocale

Ingrediente:

  • 1/4 litru de suc de portocale;
  • 1/2 kg de zahăr pudră;
  • zeamă de la 3 lămâi;
  • 20 ml de apă;
  • un albuş;
  • 1/2 kg de frişcă;

Mod de preparare:

Se amestecă totul împreună cu albuşul bătut spumă şi cu frişcă. Se îngheaţă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata de Caise II Ingrediente: 1/2 kg de zahăr; 300 g caise decojite şi strivite; zeamă de la 2 lămâi; 60 ml […]
  • Inghetata Parfe Ingrediente: un pahar cu zahăr tos; un pahar cu apă; o lingură de faină; vanilie; 2 ouă; 3 […]
  • Inghetata de Capsune II Ingrediente: 1/2 kg căpşune; 250 g zahăr pudră; 3 ouă; 3 linguri de lapte praf; [ad#ad-1] Mod […]
  • Inghetata de capsune Ingrediente: un kg de căpşune; 350 g zahăr; 1/2 kg frişcă; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se trec […]
  • Inghetata de Mere   Ingrediente: 600 g piure de mere; 300 g zahăr; 2 lămâi;  o linguriţă de […]

Comentarii: Inghetata de portocale

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player