Inghetata Ziza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Inghetata Ziza

Inghetata Ziza

Ingrediente:

  • 3 ouă;
  • 6 linguri de zahăr pudră;
  • 2 linguriţe de cacao;
  • 1/2 l lapte vanilat;
  • frişcă;

Mod de preparare:

Se freacă zahărul cu cacao apoi se adăuga pe rând ouăle. Laptele se fierbe cu vanilia şi după ce s-a răcorit, se amestecă cu compoziţia preparată mai sus, apoi se dă pe foc până se îngroaşă.

Se introduce în frigider şi se serveşte cu frişcă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inghetata Parfe Ingrediente: un pahar cu zahăr tos; un pahar cu apă; o lingură de faină; vanilie; 2 ouă; 3 […]
  • Inghetata de Caise II Ingrediente: 1/2 kg de zahăr; 300 g caise decojite şi strivite; zeamă de la 2 lămâi; 60 ml […]
  • Inghetata de vanilie II   Ingrediente: 150 g zahăr vanilat; 5 gălbenuşuri de ou; 500 g frişcă; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Inghetata de cacao Ingrediente: o ceşcuţă cu lapte; o lingură de cacao; 4 linguri de zahăr; 2 ouă; 300 g […]
  • Inghetata de Capsune II Ingrediente: 1/2 kg căpşune; 250 g zahăr pudră; 3 ouă; 3 linguri de lapte praf; [ad#ad-1] Mod […]

Comentarii: Inghetata Ziza

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player