Ingrediente:
- 1|2L vin alb
- 250 g zahar
- zeama si coaja de la 2 portocale mijlocii
- 8 foi de gelatina
- 1 portocala pentru garnitura
Mod de preparare:
Se pune sa se topeasca zaharul cu jumatate de litru de vin alb. Se adauga zeama de portocale, putina coaja de portocala si gelatina, imuiata cu 2-3 linguri de apa fierbinte. Se acopera si se tine 1\4 de ora pe marginea masinii. Se strecoara printr-un servet. Se toarna intr-o forma un strat de grosimea degetului si se da la rece sa se prinda. Se asaza un rand de felii de portocale, se toarna restul de zeama si se da la rece. Se rastoarna si imprejur se pun felii de portocale.
Pofta buna !
Pare delicioasa reteta..nu am gelatina acum in casa…dar zilele astea o sa o incerc! Mersi!
@Noni. Spune-ne te rog daca ai incercat reteta si daca ti-a iesit!
Numai bine!