Lapte acru - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Lapte acru

Lapte acru

Ingrediente:

  • 4 litri de lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri cu varf de smantana
  • 3 linguri cu varf de branza dulce granulata

Mod de preparare:

Intr-un vas ,cu peretii inalti, se amesteca bine smantana , branza si cele 2 ora. Se toarna laptele peste continutul obtinut , in timp ce se toarna laptele , se continua cu amestecatul. Apoi se vantura lichidul, aproximativ de 20 de ori. Se acopera cu prosoape si se tine la caldura timp de 24 de ore. Apoi se tine la rece.

Tags: ,

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Moca cu lapte Ingredientele se adauga dupa bunul plac. [ad#ad-1] Mod de preparare: Se amesteca o ceasca de cafea […]
  • Pilaf de Hribi Ingrediente 200g hribi(manatarci) 4 cepe 1 lingurita de faina 1 lingura de […]
  • Carnati proaspeti pentru prajit Ingrediente: un kg de carne de porc; 400 g carne de vită; 20 g sare; piper; usturoi; Mod de […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
  • Tocanita de ciuperci Ingrediente: 1/2 kg ciuperci; 4 cepe; 2 linguri ulei; 2 linguri făină; 1 linguriţă sare; 3 […]

Comentarii: Lapte acru

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player