Ingrediente:
- un brocoli;
- o conopidă mică;
- 2 ardei graşi(roşu şi galben);
- 200 g varză chinezească;
- o ceapă;
- 200 ml supă de legume;
- 500 g tofu;
- 4 linguri ulei;
- o lingură ghimbir ras;
- 2 linguri sos de soia;
- 2 linguri de pătrunjel verde tocat;
Mod de preparare:
Brocoli şi conopidă se spală şi se desfac în bucăţele mici. Ardei graşi spălaţi şi curăţaţi se taie în fâşiii. Varza chinezească se toacă. Ceapa se curăţă, se spălă şi se toacă mărunt.
Într-un wok se pune uleiul şi se căleşte ceapa un minut, apoi se adaugă brocoli, conopida, ardeiul, varza şi totul se căleşte 5-6 minute, la foc mediu, amestecând continuu.
În wok se adaugă ghimbirul ras, apoi supa şi amestecul se lasă pe foc mediu încă 5-6 minute, amestecând din când în când.
Tofu se taie în cuburi şi se pune în wok împreună cu şoşul de soia. Preparatul se mai lasă pe foc mediu încă 2-3 minute apoi se serveşte presărat cu pătrunjel verde tocat.