Lichior de cafea II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Lichior de cafea II

Lichior de cafea II

Ingrediente:

  • 125 g cafea boabe prajite;
  • 1/2 l alcool;
  • 300 g zahar;
  • 1 1/2 l apa;

Mod de preparare:

Cafeaua se piseaza si se pune in alcool la macerat timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul prepararat, apoi se lasa inca 3 zile.

Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Lichior de cafea III Ingrediente : 1/2 l alcool; 150 g cafea boabe prajite; 750 g zahar; un baton de vanilie; un […]
  • Lichior de cafea Ingrediente: 250g cafea (pentru 1l cafea lichida) 1L alchool de 90° sirop (1 kg zahar si 3\4 […]
  • Lichior de cafea IV Ingrediente: un litru de rachiu de vin; 22 bucati de zahar; 22 boabe de cafea prajite; un baton de […]
  • Lichior Nescafe Ingrediente: jumate de litru de alcool rafinat; un baton de vanilie; 2 linguri de nescafe; 1/2 kg […]
  • Cafe Glace II Ingrediente: 1 l lapte foarte tare; o lingura de cacao; praf de scortisoara; 1/2 pahar cu rom; 5 […]

Comentarii: Lichior de cafea II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player