Lichior de cafea IV - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Lichior de cafea IV

Lichior de cafea IV

Ingrediente:

  • un litru de rachiu de vin;
  • 22 bucati de zahar;
  • 22 boabe de cafea prajite;
  • un baton de vanilie;
  • 2 portocale;

Mod de preparare:

In cele doua portocale se fac mici gauri prin care se introduc boabele de cafea, astfel incat acestea sa stea intrea coaja si pulpa fructului. Se pun portocalele intr-un borcan mare si se acopera cu rachiul, zaharul si vanilia. Se acopera ermetic si se misca borcanul. La sfarsitul acestei perioade, se amesteca lichiorul rezultat cu zeama celor doua portocale, apoi se strecoara.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Lichior de cafea III Ingrediente : 1/2 l alcool; 150 g cafea boabe prajite; 750 g zahar; un baton de vanilie; un […]
  • Lichior de cafea Ingrediente: 250g cafea (pentru 1l cafea lichida) 1L alchool de 90° sirop (1 kg zahar si 3\4 […]
  • Lichior de cafea II Ingrediente: 125 g cafea boabe prajite; 1/2 l alcool; 300 g zahar; 1 1/2 l apa; [ad#ad-1] Mod […]
  • Lichior Nescafe Ingrediente: jumate de litru de alcool rafinat; un baton de vanilie; 2 linguri de nescafe; 1/2 kg […]
  • Vin rosu cu Banane   Ingrediente: 6 banane foarte coapte; 1 l vin roşu; scorţişoară; 250 g […]

Comentarii: Lichior de cafea IV

Copyright © 2010 - 2024 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player