Macaroane cu sote de ficat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aluaturi, Pizza si aluaturi » Macaroane cu sote de ficat

Macaroane cu sote de ficat

Ingrediente:

  • 500 g macaroane;
  • 300 g ficat;
  • 100 g unt;
  • 100 g ceapă;
  • piper;
  • 100 g caşcaval;
  • 50 g bulion;
  • 50 g vin;
  • 100 g untură;

Mod de preparare:

Macaroanele se  fierb  şi se încălzesc  în unt, se pun pe un platou iar deasupra se toarnă soteul de ficat de pasăre sau porc şi se presară totul cu parmezan.

Sote de ficat : se încălzeşte ceapă tăiată mărunt în untură. Când începe să se rumenească, se adăuga ficatul tăiat în mici cubuleţe şi se călesc împreună până ficatul capătă un lucru. Se adăuga bulion, vin, piper şi 2-3 g apă şi se mai dă un clocot.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Macaroane cu sote de ficat

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player