Macaroane gratinate - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Macaroane gratinate

Macaroane gratinate

Ingrediente:

  • 500 g macaroane;
  • 100 g unt;
  • 100 g caşcaval;
  • 160 g făină;
  • 3 ouă;
  • 400 g lapte;
  • 30 g pesmet;
  • sare;

Mod de preparare:

Se face un rântaş din făină şi jumătate din unt. Se stinge cu lapte şi se îngroaşă. În acest sos se pun macaroanele fierte, jumătate din caşcaval ras, ouă şi sare. Se pun în tavă, se presară cu restul de caşcaval ras, se stropeşte cu unt topit şi se coace la cuptor până se rumenesc.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Macaroane cu sunca si sos tomat Ingrediente: 500 g macaroane; 100 g unt; 150 g sunca; 300-300 g sos […]
  • Macaroane cu sote de ficat Ingrediente: 500 g macaroane; 300 g ficat; 100 g unt; 100 g ceapă; piper; 100 g caşcaval; 50 […]
  • Macaroane cu nuci Ingrediente: 500 g macaroane; 200 g nuci fără coajă; 100 g unt; 150 g […]
  • Macaroane cu sos tomat Ingrediente: 500 g macaroane; 100 g unt; 100 g caşcaval; 400 g sos tomat; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Malai Ingrediente: 600 g făină de porumb; 200 g făină de grâu; un kg lapte; 100 g unt; 50 g […]

Comentarii: Macaroane gratinate

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player