Maioneza de pasare cu andive - RETETE CULINARE

Retete culinare » Salate » Maioneza de pasare cu andive

Maioneza de pasare cu andive

Ingrediente:

  • 250 g piept de curcan (sau rasol de gaina);
  • 500 g andive;
  • 3 linguri de ulei;
  • 2 linguri de otet;
  • sare;
  • piper;
  • 2-3 linguri de maioneza;
  • 2 oua rascoapte;

Mod de preparare:

Pieptul de curcan rece, curatat de piele este desfacut in fasii mici si este amestecat cu o cantitate dubla de andive spalate bine, taiate in lungime, pregatite ca salata cu otet si ulei.

Se aseaza pe  farfurie, iar deasupra se toarna un sos nu prea gros de maioneza cu mustar.

Imprejur se pun felii de oua rascoapte. Pieptul de curcan poate fi inlocuit cu rasol de gaina.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Zacusca de ardei si gogosari Ingrediente: 1 kg rosii; 4 gogosari; 4 ardei grasi; 1 morcov mijlociu; 1 ceapa; 2-3 catei […]
  • Salata de masline Ingrediente: 150 gr masline; 100 gr miez de paine; 100 ml ulei; lamaie sau otet; 1ceapa […]
  • Salata a la russe Ingrediente: un kg de cartofi; 200 g morcovi; 200 g mazăre; 100 g fasole; 300 g maioneză; 50 g […]
  • Salata de ridichi Ingrediente: 2 ridichi de iarna sau cateva de vara; 2 linguri untdelemn; sare; Pentru […]
  • Salata de spanac Ingrediente: 1kg spanac; 1ou rascopt; 2 linguri ulei; 1 lingura otet; sare; piper; 1 catel […]

Comentarii: Maioneza de pasare cu andive

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player