Mancare de spanac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Mancare de spanac

Mancare de spanac

Ingrediente:

  • mancare de spanac;
  • spanac 2kg;
  • sos de la friptura 250ml;
  • supa de carne 250ml;
  • ceapa verde 1 fir;
  • usturoi 1 capatana;
  • faina 25g;
  • lamaie 1/2;
  • pasta de rosii 1 lingurita;
  • sare.

Mod de preparare:
Se curata spanacul si se fierbe cu ceapa verde si usturoi in sosul de friptura, adaugand cate putina supa. Cand este aproape gata, se pune o lingurita rasa de faina aestecata cu zeama de lamaie, sare si o lingurita de pasta de rosii. Se scade bine. Se serveste fierbinte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pireu de spanac Ingrediente: 1,500 kg spanac 1 lingura de unt 1/2 lingura de faina 1 ceasca de zeama de carne sau […]
  • Mancare de ciuperci cu masline Ingrediente: 500 g ciuperci; 200 g măsline negre fără sâmburi; 2 dovleci verzi; un ardei […]
  • Spanac ardelenesc Ingrediente: 1 kg spanac; 1 lingura untura; 2 linguri faina; 1 ceasca de lapte; 2-3 cafei de […]
  • Mancare taraneasca de cartofi Ingrediente: un kg de cartofi; 200 g ceapă; 100 g ulei; o legătură […]
  • Mancare de conopida Ingrediente: o conopidă; 300 g cartofi; o ceapă; un ardei gras roşu; un ardei iute; 2-3 […]

Comentarii: Mancare de spanac

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player