Mancare taraneasca de cartofi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Mancare taraneasca de cartofi

Mancare taraneasca de cartofi

Ingrediente:

  • un kg de cartofi;
  • 200 g ceapă;
  • 100 g ulei;
  • o legătură verdeaţă;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Se taie ceapa subţire şi se pune la prăjit în ulei încălzit. Când începe să se rumenească se adaugă cartofii pregătiţi. Se călesc împreună până capătă o culoare rumenă deschisă.

Se servesc ca garnitură sau ca un fel de mâncare însoţiţi de ochiuri sau omletă, cu salate sau castraveţi muraţi sau miez de varză cu ulei şi piper deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Mancare de ciuperci cu masline Ingrediente: 500 g ciuperci; 200 g măsline negre fără sâmburi; 2 dovleci verzi; un ardei […]
  • Mancare de conopida Ingrediente: o conopidă; 300 g cartofi; o ceapă; un ardei gras roşu; un ardei iute; 2-3 […]
  • Mancare de spanac Ingrediente: mancare de spanac; spanac 2kg; sos de la friptura 250ml; supa de carne 250ml; ceapa […]
  • Arpacas Gratinat cu Gogosari Rosii Ingrediente: -250 g arpacs -2 l apa clocotita -2 cepe tocate marunt -100 ml ulei -1 lingurita […]
  • Cartofi copti Ingrediente: 12 cartofi mijlocii sare unt proaspat [ad#ad-1] Mod de pregatire: Se spala […]

Comentarii: Mancare taraneasca de cartofi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player