Marinata pentru Carnea de Porc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte muraturi, Muraturi » Marinata pentru Carnea de Porc

Marinata pentru Carnea de Porc

Ingrediente:

-500 ml vin alb sec
-1 ceapa taiata felii
-1 morcov
-1 fir de praz taiat rondele
-1 buc telina radacina, mica
-2 catei de usturoi
-1 buc cuisoara
-5 boabe de piper
-1 crenguta cimbru(sau 1/2 lingurita cimbru uscat)
-1 frunza de dafin

    Mod de preparare:

    Se taie rondele sau se da pe razatoarea mare morcovul, telina usturoiul.
    Se amesteca cu restul ingredientelor si se toarna peste carnea pusa intr-un vas, avand grija ca aceasta sa fie complet acoperita de bait.
    Se da la frigider de seara pana dimineata.
    Se foloseste fara sa se spele.

    Va recomandam si urmatoarele retete

    • Marinata fiarta Ingrediente: 50 ml ulei; 50 g ceapă; 50 g morcovi; 20 g rădăcină pătrunjel; 30 g […]
    • Ardei iuti copti murati Ingrediente: 2 kg ardei iuti mari carnosi, 500 ml otet de vin, sare Mod de preparare: […]
    • Bureti murati Ingrediente: bureti cruzi de padure (pastrav) piper otet cimbru usturoi radacini de pastrinac, foi […]
    • Marinata de scrumbie Ingrediente: 3 scrumbii; 2 cepe mari; un morcov mare; un ardei gras; Ingrediente […]
    • Amestec Zarzavat Pentru Ciorbe Ingrediente: 500g de: -ceapă tocată ca pentru ciorbă -gogoşar tocat mărunt -roşii tocate (decojite […]

    Comentarii: Marinata pentru Carnea de Porc

    Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
    Get Adobe Flash player