Marinata rapida - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Marinata rapida

Marinata rapida

Ingrediente:

  • 50 ml ulei;
  • 100 g ceapă;
  • 3-4 căţei de usturoi;
  • 40 g sare;
  • 1-2 g piper pisat;
  • un fir de cimbru;
  • 3 foi de dafin;
  • 1/2 lămâie;

Mod de preparare:

Carnea se taie în bucăţi potrivite încât mirodeniile să se îmbine bine şi să se poată frige uşor. Carnea se curăţa de vine şi pieliţe, se bate de 3-4 ori ori cu bătătorul şi se pune în marinată cu toate mirodeniile de mai sus. Se lasă carnea acoperită şi bine înmuiată în marinată, 2-3 ore la temperatura de 20 de grade. Când se pune la fript, se şterge carnea uşor sau se curăţă cu lama unui cuţit de toate ingredientele lipite. Toate condimentele din marinată se adaugă la friptură când această este aproape gata ca să nu se ardă în timpul frigeri.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Marinata fiarta Ingrediente: 50 ml ulei; 50 g ceapă; 50 g morcovi; 20 g rădăcină pătrunjel; 30 g […]
  • Marinata cu Legume Crude Ingrediente: legume taiate in felii (rondele) sau date pe razatoare; 1 morcov; 1 patrunjel, telina […]
  • Marinata pentru Carnea de Porc Ingrediente: -500 ml vin alb sec -1 ceapa taiata felii -1 morcov -1 fir de praz taiat rondele […]
  • Marinata de scrumbie Ingrediente: 3 scrumbii; 2 cepe mari; un morcov mare; un ardei gras; Ingrediente […]
  • Marinata de nisetru Ingrediente: 5-6 bucati de carne de nisetru; sare; faina; 1 pahar de otet diluat; boabe de […]

Comentarii: Marinata rapida

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player