Mazare romana - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Mazare romana

Mazare romana

Ingrediente:

  • 600 gr de mazare;
  • 6 felii de bacon;
  • 1 ceapa;
  • ulei;
  • sare.

 

Mod de preparare:

Punem mazarea la fiert, adaugand putina sare. Curatam ceapa si o taiem felii, la fel facem si cu baconul.
Intr-o tigaie punem ceapa la prajit, iar inainte sa le scoatem, adaugam si baconul. Dupa ce se rumeneste putin baconul, adaugam si mazarea si invartim cateva secunde. Pofta buna!

P.S: Daca doriti ceva extra, puteti praji si un ou ochi.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Mazare romana

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player