Meringues Glacees - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Meringues Glacees

Meringues Glacees

Ingrediente: 

  • 4 bezele cu cafea;
  • 4 porţii de îngheţată de vanilie;

Ingrediente sos :

  • 200 g cacao;
  • 2 linguri de nescafe;
  • o lingură de apă;

Mod de preparare:

Întâi se prepară sosul : se amestecă într-un vas, împreună cu nescafe-ul dizolvat în apă. Se freacă bine pentru a obţine o pastă netedă şi groasă.

În fiecare cupă se aşează o bezea de cafea peste care se pune îngheţată de vanilie. Se stropeşte cu sosul călduţ încă şi se serveşte imediat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort “Meringue” Ingrediente: un pachet de foi "marta"; 200 g unt; 100 g cacao; 3 oua; 200 g zahar […]
  • Tort “Nora” cu cacao Ingrediente: un blat de tort; 200 g unt; o ceaşcă cu sirop de fructe; o lingură de […]
  • Tort moca Ingrediente Blat: 1/2 ceaşcă de unt; 1 ceaşcă de zahăr; 2 ouă; 1/2 ceaşcă de cafea praf; 2 ceste […]
  • Tort Bezea Ingrediente Tort: un pahar cu unt; un pahar cu faină; un pahar cu nuci râşnite; Ingrediente […]
  • Glazura de cafea (fara foc) Ingrediente: 400g zahar 4 linguri de cafea concentrata [ad#ad-1] Mod de preparare: Se freaca […]

Comentarii: Meringues Glacees

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player