Miel cu ciuperci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Miel cu ciuperci

Miel cu ciuperci

Ingrediente:

  • 750 g carne miel;
  • 400 g ciuperci;
  • 7 linguri de unt sau untura;
  • 7 cepe mici;
  • 1 ceasca apa;
  • 2 linguri de smantana;
  • 1 lingurita de faina;
  • sare;

Mod de preparare:

Se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se pune sare. Cand incepe totul sa se rumeneasca se toarna apa si se lasa sa scada.

Cu un sfert de ora inainte de a servi, se amesteca smantana cu faina, se toarna peste mancare si se lasaa sa dea cateva clocote.
 

Se poate pregati aceeasi mancare, fierband separat ciupercile taiate felii. Se pun in mancare o data, cu smantana si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel cu spanac Ingrediente: 750 g carne; 2 kg spanac; 7 lingurita de faina;  2 linguri de untura; 7 […]
  • Miel pane Ingrediente: 1,5 kg carne de miel; 2 oua; 1 lingura de faina; 2 linguri de   pesmet; 3 […]
  • Friptura de miel Ingrediente: 2 kg carne de miel; 1 lingura de untura; sare; patrunjel; 2 catei […]
  • Miel cu spanac Ingrediente: 750g carne 2 kg spanac 1 lingurita de faina 2 linguri de untura 1 ceapa 1 lingura […]
  • Miel in vin alb Ingrediente: 2 kg pulpa de miel; 200 g slanina afumata; 1 pahar vin alb; mujdei din 1 capatana […]

Comentarii: Miel cu ciuperci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player