Miel cu spanac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Miel cu spanac

Miel cu spanac

Ingrediente:

  • 750 g carne;
  • 2 kg spanac;
  • 7 lingurita de faina;
  •  2 linguri de untura;
  • 7 ceapa;
  • 7 lingura de bulion;
  • sare;

Mod de preparare:

Se prajesc in untura bucatile de carne, cu o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge.

Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca este nevoie se mai aduga  putina  apa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel cu spanac Ingrediente: 800 g carne de miel; 2 linguri untura; 1 kg spanac; 1 ceapa; 1 lingura faina; 1-2 […]
  • Miel cu spanac Ingrediente: 750g carne 2 kg spanac 1 lingurita de faina 2 linguri de untura 1 ceapa 1 lingura […]
  • Miel cu ciuperci Ingrediente: 750 g carne miel; 400 g ciuperci; 7 linguri de unt sau untura; 7 cepe mici; 1 […]
  • Miel pane Ingrediente: 1,5 kg carne de miel; 2 oua; 1 lingura de faina; 2 linguri de   pesmet; 3 […]
  • Friptura de miel Ingrediente: 2 kg carne de miel; 1 lingura de untura; sare; patrunjel; 2 catei […]

Comentarii: Miel cu spanac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player