Miel la gratar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Gratare, Preparate din carne » Miel la gratar

Miel la gratar

Ingrediente:

  • 1500 kg carne de miel;
  • 1 lingura de ulei;
  • 1 felie de slanina;
  • sare;

Mod de preparare:

De la un miel gras, se aleg pulpele si capul pieptului. Se curata carnea de pe oase, se taie bucati marimea unui biftec si se ung cu ulei.

Se incinge gratarul se unge cu o bucata de slanina sau cu o pana inmuiata in untura si se aseaza bucatile de miel. Se lasa, sa se rumeneasca frumos pe o parte si pe alta.

Cand sunt aproape gata se da sare.

Se servesc cu cartofi prajiti.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel cu spanac Ingrediente: 750g carne 2 kg spanac 1 lingurita de faina 2 linguri de untura 1 ceapa 1 lingura […]
  • Miel pane Ingrediente 1,500 kg carne de miel 2 oua 1 lingura de faina 2 lingur de pesmet 3 linguri de […]
  • Friptura de miel Ingrediente: 2 kg carne de miel; 1 lingura de untura; sare; patrunjel; 2 catei […]
  • Pulpa de miel la tava Ingrediente: 2 kg pulpa; 50 g slanina; 7 catei de usturoi; 1 lingura de […]
  • Miel cu smantana Ingrediente: 1 kg carne; 1 ceasca de smantana; 1 lingura untura; patrunjel verde; sare; piper […]

Comentarii: Miel la gratar

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player