Miel pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Miel pane

Miel pane

Ingrediente

  • 1,500 kg carne de miel
  • 2 oua
  • 1 lingura de faina
  • 2 lingur de pesmet
  • 3 linguri de untura
  • sare

Mod de preparare

Carnea de miel spalata se taie in bucati de 4-5 centimetri in latima.Se da prin sare si se tine la sarat 20 de minute.Bucatile se bat in faina, apoi in ou si la urma in pesmet. Carnea se prajeste in untura sau unt amestecat cu ulei(33%unt,66% ulei).

Se serveste cu legume si salata verde

Tags: , , , ,

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Nisetru pane Ingrediente 1,500kg nisetru 100g unt amestecat cu ulei 2 oua 2 linguri de faina 2 linguri de […]
  • Miel pane Ingrediente: 1,5 kg carne de miel; 2 oua; 1 lingura de faina; 2 linguri de   pesmet; 3 […]
  • Miel cu spanac Ingrediente: 750g carne 2 kg spanac 1 lingurita de faina 2 linguri de untura 1 ceapa 1 lingura […]
  • Cascaval pane Ingrediente: 400g cascaval; 2 oua; 100g faina; 100g pesmet; 120g unt sau […]
  • Miel cu smantana Ingrediente: 1 kg carne; 1 ceasca de smantana; 1 lingura untura; patrunjel verde; sare; piper […]

Comentarii: Miel pane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player