Miel pane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Miel pane

Miel pane

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne de miel;
  • 2 oua;
  • 1 lingura de faina;
  • 2 linguri de   pesmet;
  • 3 linguri de untura;
  • sare;

Mod de preparare:

Se spala carnea de miel si se taie in bucati late de 2—3 degete. Se sareaza se tin 20 de minute.

Se bat, se dau  prin faina, apoi in ou si la urma in pesmet. Se prajesc in untura sau in unt amestecat cu ulei (la o lingura de unt, 2 lingurite ulei).

Se serveste cu legume si salata verde.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel pane Ingrediente 1,500 kg carne de miel 2 oua 1 lingura de faina 2 lingur de pesmet 3 linguri de […]
  • Miel cu spanac Ingrediente: 750 g carne; 2 kg spanac; 7 lingurita de faina;  2 linguri de untura; 7 […]
  • Miel cu ciuperci Ingrediente: 750 g carne miel; 400 g ciuperci; 7 linguri de unt sau untura; 7 cepe mici; 1 […]
  • Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente: 1kg pulpa de miel; 4 leg. leurda; 2 leg. ceapa verde; 2 teline mici; 200g jambon […]
  • Pulpa de miel la cuptor Ingrediente: 1 pulpa miel 4 cepe mari 2 capatani de usturoi 2-3 fire de rozmarin 4-5 frunze de […]

Comentarii: Miel pane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player